Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta

Verkostoidu Telegramissa

Patrioottien seitti.org

Keskustele Foorumissa

Fennomaa kehittää ja tuottaa uudentyyppistä verkkotasavaltaa, jotta suomalaiset patriootit kykenevät verkostoitumaan, keskustelemaan ja operoimaan tietosuojatussa verkkoympäristössä. Osa palveluista on tarjolla vain rekisteröidyille fennomaalaisille, jotka ovat suorittaneet vahvistetun henkilöllisyyden suojauksen ja saaneet käyttöönsä Fennomaa-tilin ja lempinimen.

Fennomaa Telegramissa

Fennomaa on avannut 6.11.2022 Telegram-infrastruktuurin, joka koostuu useista sivuista ja ryhmistä. Salaisiin ryhmiin lähetämme kutsun Fennomaahan rekisteröityneille tai esimerkiksi tapahtumiin osallistumisensa vahvistaneille. Suosittelemme käyttämään Telegramissa tiliä, jossa on sama lempinimi kuin Fennomaahan rekisteröityessä on vahvistettu. Tämä mahdollistaa fennomaalaisten keskinäisen yksityisen yhteydenpidon fennomaa-sähköposteissa.

Fennomaa – Pääkanava
 Fennomaa CHAT – Julkinen ryhmä

Fennomaalaisten salainen CHAT - Vain rekisteröidyt kutsutaan ryhmään!

Fennomatkat – Kanava
Fennomatkat CHAT – Julkinen ryhmä 2.0
Fennostudio – Kanava
Fennostudio CHAT – Julkinen ryhmä
Toiminnanjohtaja Janus Putkonen – Virallinen kanava
Janus Putkonen CHAT – Julkinen ryhmä
Seitti.org

Fennoseitti on fennomaalaisille tuotettu patrioottien sosiaalinen media, jossa fennomaalaiset voivat vapaasti keskustella ja verkostoitua Fennomaan vahvistetuilla salanimillä, paljastamatta suomalaisia henkilöllisyyksiään. Trollivapaa Seitti.org tarjoaa mahdollisuudet yhteisöllisiin keskusteluihin ja tutustumiseen, aivan kuten muutkin sosiaalisen median alustat - Lisätiedot sähköpostitse!

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
Fennofoorumi

Fennofoorumi on perinteinen foorumialusta, joka toimii Fennomaan kotisivujen yhteydessä. Foorumi on tarkoitettu tiedottamiseen, anonyymiin keskusteluun ja tiedonvaihtoon, joka toimii myös Fennomaan ja toiminnasta kiinnostuneiden keskustelupaikkana.

Suurin osa Fennofoorumin sisällöstä on luettavissa ja käytössä vain kirjautuneille.
- Lisätiedot sähköpostitse!

Fennomaan pääkanava Telegramissa: https://t.me/fennokanava