Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta

Fennomatkat - "Pankkiretket Pietariin"

Kortit
Pankkiretkelle Pietariin!

Nyt on aika tehdä ruplatalletuksia. Euron ja dollarin odotetaan kokevan suuria kurssimuutoksia suhteessa ruplaan ja lukuisten talousasiantuntijoiden suositus on: "Munia ei kannata pitää samassa korissa". Fennomatkat avustaa suomalaisia avaamaan henkilökohtaisia MIR-kortillisia pankkitilejä Venäjän suurimmassa pankissa Pietarissa - luotettavassa Sberbakissa. 

"Avaa säästöillesi ruplatili, nyt!" 

Lisätietoa kumppaneista:

Yksi maailman suurimmista pankeista: Sberbank

MIR-maksukortit moninapaisessa maailmassa: MIR Payments

"Minulla on ollut kaikki pankkitilit Sberbankissa vuodesta 2014 saakka ja olen erittäin tyytyväinen pankkipalvelujen laatuun ja mataliin hintoihin. Suosittelen lämpimästi!" - Fennomaan toiminnanjohtaja Janus Putkonen

Fennomatkat on aloittanut "pankkiretkien" järjestämisen Pietariin syksyllä 2022. Matkailutoimintamme pohjaa laajaan kokemukseen matka- ja viisumijärjestämisessä kumppanimme Rustravel Oy:n kanssa. Pankitilien avaamisen opastaa ja tulkkaukset huolehtii Fennomaan matkanjohtaja Kosti Heiskanen, jolla on laaja kokemus virallisten asioiden hoitamisesta Venäjällä. Tervetuloa!

FENNOMATKAT myös Telegramissa: https://t.me/fennomatkat

Pankkiretket järjestetään tarpeiden mukaan.

Me avustamme pankkitilisi avaamisessa.

Pankkitili Venäjällä turvaa säästöjäsi ja mahdollisuutena on, että se takaa säästöjesi säilymisen epävakaassa maailmantilanteessa. Pankkiretkelle voidaan järjestää yhteiskuljetuksia tai Pietariin voi saapua omatoimisesti. Avustamme kaikessa tarpeellisessa ja voimme koota ryhmämatkat pankkireissuille. Fennomaan matkanjohtaja Kosti Heiskanen huolehtii siitä, että Sberbankin MIR-kortillinen tili saadaan avattua ja tilin avaamisen vaatimat toimet sujuvat huoletta. Pankkiretken tuloksena saat käytöösi Sberbankin pankkitilin, jossa käytössäsi on sekä moderni mobiilipankki että nettipankki ja kansainvälisen MIR-maksujärjestelmän pankkikortti. Huom! Sberbankin kautta voit myös tehdä kätevästi säästösijoituksia ruplakohteisiin.

Ota yhteyttä: [email protected]

Tuumasta toimeen: Nyt matkalle Pietariin pankkiretkelle, jotta nukut yösi paremmin - ruplia omalla tililläsi.

Pankkiasiat huolehditaan luottamuksellisesti.

Yhteismatkat järjestetään edullisesti.

Kyselyt ja varaukset: [email protected]

Sovittujen kulujen maksamisessa käytössäsi on kaikki maksutavat. Huom: Huolehdimme mm. siitä, että matkailijat voivat kuljettaa Venäjälle haluamansa määrän käteistä valuutaa. Fennomatkat järjestetään matkailualan korkeimpien standardien mukaisesti Suomessa ja Venäjällä.

Ystävyysmatkat suomalaisille

Pankkiretket Pietariin

Totuus selviää Venäjällä!

Fennomatkat - "Ystävyydellä!"

Fennomatkat järjestetään yhteistyössä johtavan Venäjä-matkoja ja viisumeita Suomessa järjestävän Rustravel Oy:n kanssa. Fennomatkat on Fennomaan tarjoamia palveluja, joiden toteutumisesta vastaa Fennomaan toimialajohtaja Kosti Heiskanen (kuvassa), joka toimii matkanjärjestäjänä ja -johtajana. Toimittajana tutuksi tulleella Heiskasella on takanaan satojen matkojen järjestäminen ja useiden vuosien työkokemus matkailualalta. Laajan Venäjän tuntemuksen lisäksi Heiskasella on sujuva venäjänkielen taito, joka puolestaan auttaa suomalaisia matkailijoita kaikissa tilanteissa ja tarpeissa, 

Yhteystiedot ja kyselyt sähköpostitse: [email protected]

Katso yhteistyökumppanin kotisivut: https://www.rustravel.fi/

Kosti Heiskanen

"Tervetuloa fennomatkoille!"