Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta
Kenttäpostia!

Avoin vieraskirja ja kommenttipalsta Fennomaan sivuston vierailijoille.

Kiitos risuista ja ruusuista - anonyymisti tai nimellänne, aivan miten haluatte.

7 thoughts on “Kenttäpostia!

    1. Siitä on tehty niin helppoa kuin se tietosuojan varmistamiseksi on nykyisin mahdollista. Mikään helppo automaattijärjestelmä ei takaa tietosuojaa ja kaikki tehdään sen vuoksi vanhaan ”konekirjoitus-malliin” netin ulkopuolella ja ulkopuolelle – kuka ymmärtää tämän merkityksen, myös näkee osaltaan vaivan, jonka me teemme jokaisen kohdalla täällä. Todellisten patrioottien toimesta suomalaisia patriootteja auttaaksemme.

      Yt. Janus

  1. Kiitos kaikesta tekemännestänne mediatyöstä, olette olleet raikas tuulahdus tunkkaiseen ja yksipuoliseen agendauutisointiin! Teit miehen työn kun jatkoit viestikapulan kuljettamista Iljan menehdyttyä, rauha hänen sielulleen ja pitkää elämää sinulle, Janus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.