Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta
Kenttäpostia!

Avoin vieraskirja ja kommenttipalsta Fennomaan sivuston vierailijoille.

Kiitos risuista ja ruusuista - anonyymisti tai nimellänne, aivan miten haluatte.

11 thoughts on “Kenttäpostia!

  1. Olisin mielelläni hommissa mukana, mutta vanhan miehen ymmärrys ei riitä kaikkeen mitä liittyminen edellyttää.

  1. Siitä on tehty niin helppoa kuin se tietosuojan varmistamiseksi on nykyisin mahdollista. Mikään helppo automaattijärjestelmä ei takaa tietosuojaa ja kaikki tehdään sen vuoksi vanhaan ”konekirjoitus-malliin” netin ulkopuolella ja ulkopuolelle – kuka ymmärtää tämän merkityksen, myös näkee osaltaan vaivan, jonka me teemme jokaisen kohdalla täällä. Todellisten patrioottien toimesta suomalaisia patriootteja auttaaksemme.

   Yt. Janus

 1. Kiitos kaikesta tekemännestänne mediatyöstä, olette olleet raikas tuulahdus tunkkaiseen ja yksipuoliseen agendauutisointiin! Teit miehen työn kun jatkoit viestikapulan kuljettamista Iljan menehdyttyä, rauha hänen sielulleen ja pitkää elämää sinulle, Janus!

 2. Kiitos rehellisestä uurastuksesta kansamme hyväksi, Janus ja muut patriootit.
  Tässä haluan olla mukana.
  Faktaa pöytään, muuten aika kuluu hukkaan. Ilman perusteellista tietoa aika vaan kuluu, eikä kansamme herää tästä valheen turruttavasta suosta.
  Arkadianmäellä on 200 ”kansanedustajaa” ja heistä vain Ano Turtiainen ja Hannu Hoskonen osoittavat todellista huolenpitoa Suomen kansaa kohtaan. Kertokaa, jos on muitakin, niin etsin heidän puheenvuorojaan, mutta synkät ovat näkymät, kun ajattelee miten kauas perustuslain kunnioittamisesta on luisuttu.
  Fennomaa- hanke on kunnioitettavaa toimintaa, KIITOS teille siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *