Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta

FENNOMATKAT

Fennomaa pyrkii toimimaan laaja-alaisesti lännen ja idän rajat ylittävän yhteistyön kehittämiseksi, erityisesti suomalaisten ja venäläisten välisen ystävyyden säilymisen ja kansalaisdiplomatian puolesta. Syksyllä 2022 alkavat Fennomatkat on Fennomaan ja Rustravel Oy:n välisen yhteistyön tulos, jota tukee myös viralliset kumppanimme Venäjällä. Yhteistyössä kykenemme tarjoamaan luotettavat, hyödylliset ja mielenkiintoiset matkat Suomesta ja myöhemmin myös muista länsimaista Venäjälle sekä kaikkialle venäläiseen maailmaan. Fennomatkat -palvelun toimialajohtaja on matkailualalla ja Venäjä-matkailussa laajasti kokenut Kosti Heiskanen.

Ystävyysmatkat

Ystävyysmatkojen järjestäminen lännestä Venäjälle ja venäläiseen maailmaan on Fennomatkojen perustehtävä. Matkoissa painotetaan kulttuuriohjelmiin, mielenkiintoisiin matkakohteisiin ja korkealaatuisiin matkajärjestelyihin.

Fennomatkat logo
Pankkiretket

Pankkiretkillä Pietariin suomalaiset voivat kätevästi ja helposti hajauttaa säästöjään avaamalla ruplatilin Sberbankkiin, jotka ovat kytketty kansainväliseen MIR-maksujärjestelmään. Avustamme ruplatilien avaamisessa ja käytössä.

FENNOMATKAT myös Telegramissa: https://t.me/fennomatkat

Ystävyysmatkat suomalaisille

Pankkiretket Pietariin

Totuus selviää - Venäjällä!

Fennomatkat - "Ystävyydellä!"

Fennomatkat järjestetään yhteistyössä johtavan Venäjä-matkoja ja viisumeita Suomessa järjestävän Rustravel Oy:n kanssa. Fennomatkat on Fennomaan tarjoamia palveluja, joiden toteutumisesta vastaa Fennomaan toimialajohtaja Kosti Heiskanen (kuvassa), joka toimii matkanjärjestäjänä ja -johtajana. Toimittajana tutuksi tulleella Heiskasella on takanaan satojen matkojen järjestäminen ja vuosikymmenien kokemus matkailualalta. Laajan Venäjän tuntemuksen lisäksi Heiskasella on sujuva venäjänkielen taito, joka puolestaan auttaa suomalaisia matkailijoita kaikissa tilanteissa ja tarpeissa, 

Yhteystiedot ja kyselyt sähköpostitse: [email protected]

Katso yhteistyökumppanin kotisivut: https://www.rustravel.fi/

Kosti Heiskanen

"Tervetuloa fennomatkoille!"