Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta

Rekisteröityminen

Mikäli sinulla ei ole vielä käytössäsi Telegram-sovellusta puhelimessasi tai tietokoneessasi, lataa sovellus ja avaa itsellesi Telegram-tili omalla puhelinnumerollasi. Suosittelemme myös nimettömän prepaid-liittymän käyttämistä rekisteröitymiseen, jota voitte käyttää myöhemmin Fennomaahan liittyvien Telegram-palvelujen tietoturvalliseen käyttämiseen mobiiliyhteydenpidossa. Rekisteröitymisen aloittamiseen tarvitset myös sähköpostin.

Tarvitset Telegram-tiliä kuitenkin vain tietoturvalliseen Fennomaahan rekisteröitymiseen, joka on 3-vaiheinen, ja sisältää henkilövahvistuksen. Voit siis käyttää rekisteröitymiseen mitä tahansa käytössäsi olevaa Telegram-tiliä. Onnistuneen rekisteröitymisen jälkeen Telegram-tiliä tai niiden käyttämistä ei vaadita. Fennomaalaisten rekisteröinnit tehdään manuaalisesti ja luottamuksellisesti Fennomaan toimistossa, toiminnanjohtaja Janus Putkosen valvonnassa.

 • Jokainen 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen voi suorittaa rekisteröitymisen vain kerran
 • Toimita kaikki pyydetyt tiedot totuudellisesti
 • Rekisteröityminen Fennomaahan on maksutonta.

Jokaiselle Fennomaahan rekisteröityneelle myönnetään henkilöllisyyden vahvistavan käsittelyn tuloksena:

 • Virallistettu fennomaalaisen lempinimi
 • Henkilökohtainen fennomaalaisen ID-numero (rekisteröintipäivä-ID numero)
 • Fennomaan oma käyttäjätili ja sähköposti virallisella lempinimellä
 • Fennomaalaisen virallistettu avatar-tilikuva (ensin varanneella yksinoikeus).
Kopio liehuva joutsenlippu Pieni

Tietoturvan takuu - Huomio!

 • Kaikki Fennomaahan toimitetut tiedot käsitellään luottamuksella eikä tietoja luovuteta ilman erillistä ja tapauskohtaista fennomaalaisen suostumusta kolmannelle osapuolelle.
 • Me emme tarvitse tietoomme sosiaaliturvatunnuksia Suomessa eikä niitä kirjata Fennomaan tietokantaan. Halutessa henkilötunnus voidaan peittää suorittaessa Fennomaan 3-vaiheista henkilöllisyyden vahvistamista.
 • Rekisteröitävien suomalaisten kaikki tiedot käsitellään manuaalisesti Fennomaan salassapitovelvollisuuden omaavien sihteerien toimesta Donbassissa. Henkilökunnan henkilöllisyydet eivät ole julkista tietoa ja heillä on vain rajattu pääsy Fennomaan henkilöllisyyksiä koskeviin tietokantoihin.
 • Fennomaan verkkotasavaltaan rekisteröityneiden tai kansalaisuuden hankkineiden ihmisten Suomen tasavallan henkilötietoja ei säilytetä internetissä tai muissa verkkotyön tietokannoissa.
 • Edes Fennomaan hallinnossa mukana olevat eivät tiedä fennomaalaisten suomalaisia henkilöllisyyksiä ja yhteystiedot ovat ainoastaan toiminnanjohtaja Janus Putkosen internetin ulkopuolella pysyvästi olevassa tietokannassa sekä hänen käytettävissä tarpeiden mukaan.
 • Kaikki rekisteröitymisen prosessin aikana toimitetut ja käsitellyt tiedot puhdistetaan verkosta eikä henkilöllisyyksien vahvistamisen jälkeen niistä jätetä Suomen ja Fennomaan henkilöllisyydet toisiinsa yhdistäviä tietoja. Henkilöllisyydet toisiinsa yhdistäviä tietoja ei ole myöskään yksilöllisissä Fennomaan sähköposteissa ja käyttäjätileissä.
photo_2022-06-18_17-08-43

Toiminnanjohtaja Janus Putkonen Fennomaa-hankkeen kanssa Viipurissa kesäkuussa 2022.

Vaihe 1

Lähetetä meille sähköposti mistä tahansa omasta sähköpostista osoitteeseen: [email protected]


Kirjoita sähköpostin otsikoksi/aiheeksi: Rekisteröinti


1. Kirjoita sähköpostin viestikenttään totuudellisesti:


– Koko nimi

– Syntymäaika

– Asuinpaikkakunta


2. Kirjoita huolellisesti haluamasi kaksiosainen ja Fennomaassa virallistettava lempinimi, joka on uusi henkilöllisyytesi. Huomio: ensimmäinen osa lempinimestä on nimitysosa (puhuttelunimi) ja toinen Fennomaan nimesi yksilöllinen vahvistusosa.


Esimerkki: Masa Möhkäle


3. Kirjoita puhelinnumerosi, joka on kytketty käyttämääsi Telegram-tiliin.


HUOMIO: Varmista, että puhelinnumerosi on löydettävissä muille käyttäjille Telegramin asetuksista (katso kuva alla). Mikäli et halua, että puhelinnumerosi “näkyy kaikille” Fennomaahan rekisteröitymisen aikana, mene sovellukseen ja etsi Telegramista “https://t.me/fennomaa_rekisterointi” -sivusto ja lähetä pikaviesti (chatti) sivulla ilmoitettuun "ota yhteyttä" -linkkiin. Kerro chattiviestissä meille sähköpostissa ilmoittamasi Fennomaan lempinimi.


Lähetä sähköposti osoitteeseen: [email protected]. Käsittelemme hakemukset sähköpostien saapumisjärjestyksessä. Fennomaan sihteerit ottaa yhteyttä rekisteröityviin Telegramin välityksellä - jokaiseen vuorollaan - ja lähettää pikaviesteissä jatko-ohjeet rekisteröitymisessä onnistumiseksi.

Telegram

Huomio: Telegram ei luovuta Fennomaan viestitietoja viranomaisille, mutta tietojen käsittelyn jälkeen ja varmuuden vuoksi koko yhteydenpito Fennomaan ja rekisteröityneiden välillä poistetaan. Verkkoon ei jätetä mitään tietoja rekisteröitymisestä Suomen henkilöllisyyksien ja Fennomaan henkilöllisyyksien välillä. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki tiedot ovat irti verkosta olevassa tietosuojatussa tietokannassa Donbassissa, johon ainoastaan toiminnanjohtajalla on pääsy. Rekisteröitymisen jälkeen yhteydenpito tapahtuu uusilla henkilöllisyyksillä Fennomaan omassa tietojärjestelmässä.


Kun olet käynyt lävitse 3-vaiheisen henkilöllisyytesi vahvistamisen Fennomaan toimiston käsittelijän kanssa ja saanut uuden ja virallisen fennomaalaisen identiteetin, ID-numerosi sekä Fennomaan virallisen sähköpostin ja käyttäjätilin, muuta toimittamamme oletus-salasana. Muista, älä koskaan hukkaa salasanaasi ja pidä tieto siitä visusti tallessa!

photo_2022-07-19_18-08-23-1024x323

Kirjautumiset: posti.fennomaa.net