Kenttäpostia: Avoin vieraskirja

cropped-Fennomaa-LOGO-text-1.png
FENNOMAA - Verkkotasavalta

Fennomatkat - Ystävyysmatkat

Fennomatkat logo
Matkaohjelmat

Julkaisemme tällä sivulla ajankohtaiset ystävyysmatkojen ohjelmat, joille kuka tahansa suomalainen voi osallistua. Suosittelemme rekisteröitymään fennomaalaiseksi, jotta saatte Fennomaa-sähköpostiinne aina tuoreimmat tiedot tulevista matkoista ja uusista mahdollisuuksista osallistua fennomaalaisten erikoismatkoille venäläiseen maailmaan.

Yhteydenotot: [email protected]

"Kansojen ystävyyden puolesta!" 

Fennomatkat aloittaa ystävyysmatkojen järjestämisen venäläiseen maailmaan syksyllä 2022. Matkailutoimintamme pohjaa laajaan ja jopa vuosikymmenien kokemukseen matka- ja viisumijärjestämisessä kumppanimme Rustravel Oy:n kanssa, joka on johtavia Venäjä-matkojen järjestäjiä Suomessa. Fennomaan toimiala- ja matkanjohtaja Kosti Heiskasella on vuosikymmenien kokemus matkanjärjestämisestä. Lisäksi matkat järjestetään yhteistyössä mm. Pietarin matkailuviranomaisten ja Venäjän matkailuelinkeinoyhdistyksen kanssa. Tervetuloa!

FENNOMATKAT myös Telegramissa: https://t.me/fennomatkat

Tulevat matkat - Varaa nyt!

Ystävyysmatka Pietariin, 20.-23.10.2022

Fennomatkojen ensimmäinen pilottimatka järjestetään Pietariin 20.-23.10.2022, joka tuleekin olemaan todellinen kulttuurimatka useine elämyksineen ja matkakohteineen. Korketasoisen majoituksen ja ruokailut sisältävään ystävyysmatkaan sisältyyy myös matkanjohtaja Kosti Heiskasen järjestämää erikoisohjelmaa, joka onkin mahdollista ainoastaan hänen johdollaan. Patrioottisena henkenä matkalla on nähdä ja kokea vallitseva todellisuus Venäjän toiseksi suurimman Pietarin kaupungissa ja myös kohdata sen asukkaita, palveluita ja nähtävyyksiä. Huom: Kulttuurimatkan aikana voidaan myös toteuttaa "Pankkiretkien" erikoisohjelma. Fennomatkojen kumppani Rustravel huolehtii mm. siitä, että kaikilla on tarvittavat viisumit matkalle.

Fennomatkoilla olet luotettavassa seurassa: Rustravelin lisäksi myös Pietarin matkailuviranomaiset ovat Fennomatkojen yhteistyökumppaneita!

Matkaohjelma

Tämä ohjelmapäivitys on tehty, 19.9.2022 (Muutokset ja lisäykset mahdollisia)

20.10.2022, torstai - Ensimmäinen päivä  

Lähtö tilaisajobussilla, joka kulkee reitin Helsinki/Kotka/Hamina. Lounas järjestetään matkalla, jonka jälkeen rajanylitys Vaalimalla. Tämän jälkeen pysähdytään kahvitauolle, jossa mahdollisuus nauttia mm. Kahvia/teetä, pullaa ja konjakkia. Pietariin saapuessa suoritetaan kiertoajelu ja käynti todellisessa yllätyspaikassa, jossa matkaseuruetta odottaa mm. kaviarileivät ja tervetuliaiseksi shampanjat. Majoitus korkeatasoiseen Azimut-ketjun hotelliin.


21.10.2022, perjantai - Toinen päivä

Buffet-aamiainen, tietenkin halutessa shampanjan kera. Ohjelmassa alkuun kierros Eremitaasissa, jonka jälkeen nautitaan lounas, halutessa alkoholijuomin. Iltapäivään matkanjohtaja Kosti Heiskanen lupaa yllätysohjelman ja Illalla konsertti peräti salaisessa paikassa. Tarjoiluista huolehditaan varmasti. 


22.10.2022, lauantai - Kolmas päivä

Buffet-aamiainen, jonka jälkeen Pietariin tutustutaan pienissä ryhmissä kiinnostuksen mukaisesti. Päivän aikana mahdollisuus ostoksiin ja vaikka pankkiasioiden hoitamiseen. Kolmannen ystävyysmatkan päivän päättää juhlaillallinen, jota värittää upea show-ohjelma, toki juomineen. 


23.10.2022, sunnuntai - Neljäs päivä

Buffet-aamiainen, jonka jälkeen pakataan matkatavarat autoon. Ohjelmassa käynti suomalaisessa Pyhän Marian kirkossa, josta matka jatkuu kohti Viipuriia. Lounas nautitaan kaupungilla, jonka jälkeen on vapaata ostosaikaa. Rajanylitys. Saapuminen Helsinkiin tapahtuu noin 21:00 aikaan. 


Majoitus: Business Hotelli Azimut, Ohtinskaja 3, Pietari - täysin palveluin!


Ystävyysmatkan johtajana toimii Kosti Heiskanen, Fennomatkan järjestelyissä mukana Rustravel Oy

Ystävyysmatkan hinta vain: 355 / 395 euroa!

Kyselyt ja varaukset sähköpostilla: [email protected]

Matkojen maksamisessa käytössäsi on kaikki maksutavat. Huom: Huolehdimme mm. siitä, että matkailijat voivat kuljettaa Venäjälle haluamansa määrän käteistä valuutaa. Fennomatkat järjestetään yleisesti matkailualan korkeimpien standardien mukaisesti Suomessa ja Venäjällä.

Ystävyysmatkat suomalaisille

Pankkiretket Pietariin

Totuus selviää Venäjällä!

Fennomatkat - "Ystävyydellä!"

Fennomatkat järjestetään yhteistyössä johtavan Venäjä-matkoja ja viisumeita Suomessa järjestävän Rustravel Oy:n kanssa. Fennomatkat on Fennomaan tarjoamia palveluja, joiden toteutumisesta vastaa Fennomaan toimialajohtaja Kosti Heiskanen (kuvassa), joka toimii matkanjärjestäjänä ja -johtajana. Toimittajana tutuksi tulleella matkanjohtajalla on takanaan satojen matkojen järjestäminen ja laaja työkokemus matkailualalta. Heiskasella on kattavan Venäjä-tuntemuksen lisäksi sujuva venäjänkielen taito, joka puolestaan auttaa suomalaisia matkailijoita kaikissa tilanteissa ja tarpeissa, 

Yhteystiedot ja kyselyt sähköpostitse: [email protected]

Katso yhteistyökumppanin kotisivut: https://www.rustravel.fi/

Kosti Heiskanen

"Tervetuloa fennomatkoille!"